وقتی میخواهیم به راه اندازی رستوران یا فست فود اقدام کنیم، اولین کار، خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی است. هنگام انتخاب لوازم آشپزخانه فست فود چندین گزینه پیش روی شماست که انتخاب بهترین تجهیزات میتواند مسیر موفقیت کسبوکار شما را مسطح و بدون مانع کند. اگر قصد دارید تجهیزات آشپزخانه رستوران بخرید و رستوران خود را راه اندازی کنید، باید تذکراتی را پیش از خرید تجهیزات در نظر داشته باشید. در ادامه به برخی از عوامل تأثیرگذار در انتخاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی میپردازیم.
با توجه به اینکه در محیط رستوران و فست فود، رطوبت و عوامل آلودهکننده وجود دارد، باید جنس لوازم آشپزخانه فست فود ضد زنگ و مقاوم باشد تا بتواند در مقابل تهدیدهای گوناگون جان سالم به در ببرد و باعث هزینههای اضافی برای شما نشود. از سوی دیگر، باید پختوپز با لوازم آشپزخانه فست فود آسان باشد تا نیروهای جدید هم از کار کردن با آنها سر در بیاورند. توصیه میکنم کیفیت را اصل اول در انتخاب تجهیزات آشپزخانه صنعتی قرار دهید. با این توصیف، باید به کیفیت ساخت تجهیزات فست فود توجهی ویژه داشته باشید و از دوام طولانی آنها غافل نشوید. همین نکته را پیش از خرید تجهیزات آشپزخانه رستوران هم باید اعمال کنید.
وقتی به راه اندازی رستوران فکر میکنیم، اول از همه به بخش هزینهها و سرمایهی لازم برای خرید تجهیزات آشپزخانه رستوران میاندیشیم. پس هرچقدر بتوانید در این بخش صرفهجویی کنید و قیمت لوازم رستوران را پایین بیاورید، پیروز شدهاید. اگر در بودجهی خود برای راه اندازی رستوران محدودیت دارید و نمیدانید که چه راهحلی پیش بگیرید، میتوانید به خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی دست دوم روی بیاورید. البته نباید در این روش، آنچنان زیادهروی کنید. چون ممکن است استهلاک تجهیزات فست فود بالا باشد و طی یکی-دو سال مجبور شوید برای لوازم آشپزخانه، دوباره هزینه کنید.
پیشنهاد میکنم ابتدا از چندین شرکت، قیمت لوازم رستوران را استعلام کنید و با مقایسهی آنها با قیمت تجهیزات آشپزخانه رستوران دست دوم، ببینید که صرفهی اقتصادی با کدام انتخاب است.
وقتی میخواهید بین تجهیزات آشپزخانه رستوران یا فست فود یکی را بر دیگری ترجیح دهید، علاوه بر قیمت لوازم رستوران باید به سهولت در شستوشو و استحکام بالای آنها هم توجه کنید. به خوبی میدانید که لوازم آشپزخانه فست فود باید مرتبا شسته شوند و موارد بهداشتی رعایت گردند. اگر تجهیزات فست فود استعداد زیادی در جذب آلودگی داشته باشند، کار تمیز کردن و بهرهبرداری مجدد از آنها، بسیار مشکل میشود و توان کارکنان رستوران و فست فود را میگیرد. پس اگر دیدید که قیمت لوازم رستوران به طرز عجیبی پایین است، به کیفیت آنها برای شستوشو شک کنید. چون تجهیزات فست فود نامرغوب، برای شستوشو ساز مخالف میزنند.
یکی از مهمترین عوامل در راه اندازی رستوران حمل و جابهجایی آسان و سریع تجهیزات آشپزخانه صنعتی است. اگر دقت کرده باشید، برخی از لوازم آشپزخانه فست فود دارای پایهها و چرخهایی برای جابهجایی هستند که آنها را خواستنیتر میکند. همین ویژگی برای تجهیزات آشپزخانه رستوران هم موضوعیت پیدا میکند و آن را به عاملی در نوسان قیمت لوازم رستوران تبدیل مینماید. در واقع شاید یک وسیله کیفیت خوبی داشته باشد، اما به دلیل سخت بودن حملونقل آن، با آغوش باز رستورانداران مواجه نشود. اگر پیشبینی میکنید که احتمالا در آینده رستوران خود را در مکان دیگری راه اندازی میکنید، به این مورد بیش از دیگران اهمیت دهید.
درباره این سایت